Maalsesteenweg 328A
8310 Sint-Kruis
Tel. 050 35 57 53
info@dumpimart.be
DUMPI MART E-SHOP
24/24, 7/7 winkelplezier!
Deel deze pagina:

Hoe bestellen?

Bestellen via de catalogus

Bestellen doe je via de online catalogus. Aan de linkerzijde kan je verschillende productcategorieën aanklikken. daaronder verschijnt dan een lijstje met de verkrijgbare artikelen in de online shop. Tegelijkertijd verschijnen rechts de foto's van deze producten. Klik op een artikel uit het lijstje of op een foto en je krijgt onmiddellijk de détail pagina van het gekozen artikel. Vul gewoon het aantal in en voeg toe aan winkelmandje. Een bestelling afronden doe je via de gele knop 'BESTELLING AFRONDEN'.

Inloggen en een account aanmaken

Niets moet en alles mag. Daarom willen we je tot niets verplichten. Het is geheel aan jou om een account aan te maken. Dit kost je niets en levert je louter voordelen op.

Waarom zou ik een account aanmaken?

Met je account profiteer je van aardig wat voordelen:
 

  • Niet langer meer bij elke bestelling je gegevens invullen.
  • Altijd een overzicht van je openstaande orders.
  • Pas je contact- en verzendgegevens zelf aan.

Betaal met Bancontact/Mister Cash of met Maestro

Betaal je met Bancontact/Mister Cash, met Maestro, met Ideal of met Sofort Banking dan wordt je via onze webshop naar de vertrouwde site van jouw bank geleid. Hier wordt gevraagd om het bedrag te controleren en te betalen met je authentificatiemiddel. Afhankelijk van je bank is dat een kaartlezer of een paswoord.

Waarom kiezen voor Bancontact/Mister Cash of voor Maestro?

  • Je betaalt snel, simpel en veilig online via je eigen bank.
  • Betalen met Bancontact/Mister Cash of met Maestro is bij onze webshop volledig gratis.

Betaal met creditcard

Op de webshop zijn creditcards van o.a. MasterCard en VISA meer dan welkom. Je betaling verloopt helemaal veilig, daar zorgt onze partner Mollie voor. Zodra we je creditcardgegevens gecontroleerd hebben, wordt je bestelling verder in behandeling genomen.  

Waarom kiezen voor betalen per creditcard?

  • Betalen met creditcard is bij ons altijd volledig gratis.
  • Je creditcardgegevens worden beveiligd verstuurd en niet opgeslagen. 

Leveringen

Alle verzending of leveringen gebeuren vanuit Brugge. Onze pakketten worden afhankelijk van gewicht en grootte verstuurd met bpost of geleverd door een externe partner of geleverd door onze eigen transportdienst.