Maalsesteenweg 328A
8310 Sint-Kruis
Tel. 050 35 57 53
info@dumpimart.be
DUMPI MART E-SHOP
24/24, 7/7 winkelplezier!
Deel deze pagina:

24.892 mogelijkheden

»Kast« – slechts een begrip voor zoveel mogelijkheden. Ga mee op ontdekkingsreis in de wereld van de veelzijdigheid: met ons unieke programma dat net zo individueel is als u.

De wereld is al onpersoonlijk genoeg. Daarom verzamel ik graag dingen die een verhaal te vertellen hebben. Verhalen van mensen die hun vrijheid net  zo liefhebben als ik; die helemaal bij zichzelf zijn.  Zo beleef ik elke dag en zo richt ik mijn omgeving in.

Het zijn de details die het leven tot iets bijzonders maken. Die iets van jezelf maken. Net als bij dit programma.

Thinking outside the box

Mijn leven ruikt naar Chanel en de uitlaatgassen van een Harley. Het is dag en nacht in één, hard en zacht. Zo ben ik. Sinds wanneer kun je niet zowel rebel zijn en toch de schoonheid van de dingen waarderen? In mijn wereld kan dat.

Schuifdeur kasten

De schuifdeurkast is net zo veelzijdig als de persoonlijke smaak, met handige accessoires en op het gebied van stijl heeft hij een en ander te bieden. De frontjes kunnen individueel worden vormgegeven met decors, lak, glas en twee spiegelvarianten. De populaire uitstraling met vier panelen kan op de meest uiteenlopend  manieren worden gevarieerd. Leverbaar in negen breedtes en twee hoogtes die zich probleemloos aanpassen aan elke ruimte.

Breedtes: 150 cm, 175cm, 200 cm, 225cm, 250 cm, 275cm, 300 cm, 350 cm, 400 cm
Hoogtes: 216 cm, 236 cm
Diepte: 68 cm

Alle kasten zijn verkrijgbaar zonder deuren: Dressingkasten

Draaideur kasten

De draaideurkast past zich met zes breedtes, twee hoogtes en een groot aantal hoekoplossingen aan elke ruimtelijke situatie aan. De verschillende grepen plaatsen accenten.

Breedtes: 150 cm, 200 cm, 250 cm, 300 cm, 350 cm, 400 cm
Hoogtes: 216 cm, 236 cm
Diepte: 58 cm

Alle kasten zijn verkrijgbaar zonder deuren: Dressingkasten

Accessoires

Alles is geheel in orde en afgestemd op flexibele behoeften:

Uittrekbare pantalon-houders, stropdashouders, schoenenrek met wasmand, indirecte verlichting, passe-partout verlichting, inwendige schuifladen, bufferbeslag en flexibele kastindelingen.

Mannen hebben garages. Wij meisjes hebben kleedkamers. Een hele kamer vol met mooie dingen – dankzij  het nieuwe kastsysteem is alles overzichtelijk.